Over Marp

Het idee om Marp-huisdierenvoeding te ontwikkelen, vloeide voort uit onze jarenlange ervaring met distributie van diervoeding en dierenvoeding in het algemeen. Ons hoofddoel was, en is nog steeds, om bij diervoeding de maximale functionaliteit in gedachten te houden. Wij leveren Marp-dierenvoeding in twee basis assortimenten: ons holistische assortiment en ons super-premium natuurlijke assortiment. 

Marp Think Holistic - voeding zonder compromis 

In ons holistische assortiment presenteren we formules die voldoen aan de strengste eisen met betrekking tot hoogwaardige ingrediënten. Onze dierenvoeding is gebaseerd op graanvrije formules met een hoog vleesgehalte. Dankzij onze holistische traditie bevatten onze formules een breed scala aan kruiden die een gunstig effect hebben op het hele lichaam van de hond of kat. Ons hele holistische assortiment is gebaseerd op deze traditie - volgens het principe van holistische voeding moeten alle ingrediënten die worden gebruikt in dierenvoeding gezond en heilzaam zijn voor de hond. Met andere woorden, geschikte ingrediënten zijn essentieel om gezondheidskwesties in de toekomst te voorkomen - voorkomen is beter dan zorg. Wat dit aspect van holistische voeding betreft, zijn onze formules echt traditioneel. De ingrediënten in ons voedsel voor huisdieren zijn vergelijkbaar met het natuurlijke dieet van hondenroofdieren in het wild. Ons holistische assortiment bevat gemiddeld 80% eiwit uit dierlijke bronnen. Dit is de basis voor een perfecte spieropbouw voor uw hond of kat. 

7 redenen om Marp Holistic te proberen:
 1. ingrediënten van topkwaliteit (dezelfde kwaliteit als voor menselijke consumptie) 
 2. hoog vleesgehalte en graanvrije formules
 3. traditionele holistische formules rijk aan kruiden 
 4. ras specifieke formules die geschikt zijn voor honden met voedselallergieën 
 5. bevordert een gezonde huid en een perfecte vacht
 6. onze formules zijn uiterst smakelijk en licht verteerbaar 
 7. geen chemische conserveermiddelen, smaakstoffen, maïs, tarwe of andere ongeschikte of gevaarlijke ingrediënten 

 

Marp Think Natural - super-premium dierenvoeding 

We hebben twee hoofdprioriteiten voor onze natuurlijke lijn. De eerste is om ingrediënten van topkwaliteit te gebruiken. De tweede prioriteit is ervoor te zorgen dat onze formules zo praktisch mogelijk zijn door het gebruik van een beperkt aantal ingrediënten. Eén belangrijke bron van eiwitten, één belangrijke bron van koolhydraten. We zijn ervan overtuigd dat minder ingrediënten meer voeding betekent. onze formules zijn ideaal voor gezonde honden en katten met allergieën of gevoelige magen. Marp Natural voedsel voor huisdieren kalmeert de spijsvertering van uw hond of kat en zorgt voor een gezonde huid, een glanzende vacht en een perfecte spieropbouw. We leggen er de nadruk op dat onze formules heerlijk smaken. De enige praktische honden- en kattenvoeding is voeding waarvan uw honden en katten genieten.

7 redenen om Marp Natural te proberen: 
 1. ingrediënten van topkwaliteit
 2. hypo-allergene recepten voor honden met allergieën en gevoelige honden
 3. zeer smakelijk en licht verteerbaar 
 4. kalmeren de spijsvertering en garanderen een gezonde huid, een glanzende vacht en een perfecte spierkracht 
 5. één belangrijke bron van eiwitten
 6. geen goedkope ingrediënten zoals tarwe, maïs of soja 
 7. 0 chemische conserveringsmiddelen, smaakstoffen of kunstmatige kleuren

This website uses cookies. By using this site you, agree to the storage and use of cookies to evaluate the site's traffic and optimisation of marketing activities.More infoI agree